Alfatlı'dan öğretmenler günü mesajı

TAKİP ET

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda "Öğretmenlerimiz, üstlendikleri bu önemli görevle, çocuklarımızın eğitimiyle, milletimizin ve insanlığın geleceğini de şekillendiriyorlar" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı mesajında, "Unutmamalıyız ki, insanlığın içinde bulunduğu problemlerin çözümü, insanlığa dair her gelişme, her ilerleme, önce annelerin, sonra öğretmenlerin eseri olacak" ifadelerini kullandı. 

Alfatlı'nın açıklaması şöyle:

“Gerek özel sektörde gerekse de kamuda fedakarca görev yapan öğretmenlerimizin , sosyal ve ekonomik hakları iyileştirilmeli, özellikle özel sektörde çalışan öğretmenlerimizin, çalışma şartlarının ve ücretlerinin insanca yaşayabileceklere seviyelere getirilmesi teşvik edilmelidir .Gerekiyorsa bu konuda özel sektöre gereken destek ve teşviklerin verilmesini zaruri görmekteyiz.

Evlatlarımızı, ailelerimizin, milletimizin ülkemizin istikbalini emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü kutluyor; günümüzün, hepimiz için, birlikte, huzurla, mutlulukla ve sağlıkla yürüdüğümüz aydınlık bir geleceğe vesile olmasını diliyorum.”