BAL-GÖÇ Başkanı Emin Balkan oldu

TAKİP ET

BAL-GÖÇ 19. Olağanüstü Genel Kurulu'nda sonuçlar belli oldu. Emin Balkan 623 oy ile ipi göğüsleyerek BAL-GÖÇ Genel Başkanı seçildi. Eş Bankanlığa giden Kader Özlem ve Hasan Öztürk ise 546 oy ile Emin Balkan'ın gerisinde kaldı.

Bursa gündeminde oldukça yoğunluk oluşturan BAL-GÖÇ 19. Olağanüstü Genel Kurulu'nda sonuç belli oldu. Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi'nde düzenlenen kongreye yoğun katılımın ardından toplam 623 oy ile BAL-GÖÇ Başkanı Emin Balkan oldu.
BAL-GÖÇ'e daha iyi bir hizmet vermek için projelerine seçilmeden önce başlattıklarını ifade eden Balkan, yeni yönetimle birlikte dijital altyapı, burs ve ulaşılabilirlik konusunda çalışmaların üzerinde duracaklarının altını çizmişti.

Sağlık, eğitim, ticaret, hukuk alanlarında faaliyetlerim artırılacağını ve üyelere daha fazla destek sağlanacağını belirten Balkan, Genel Kurul'da şu ifadeleri aktarmıştı;
"Biz göçmenler bireysel olarak her alanda başarılıyız. Bu gücü birlikte kullandığımızda aşamayacağımız engel, başaramayacağımız şey yok. Yönetime geldiğimizde kapımız herkese açık olacak. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz anlayışıyla hareket edeceğiz. Bunun mücadelesini hem kendimiz hem ülkemiz için sonuna kadar vereceğiz. Ulaşmak için gerçekleştirmek istediğimiz projelerimize teknoloji bir gerekliliktir. BAL-GÖÇ'e dijital bir altyapı kurmak zorundayız. Bu bir proje değil, bir geç kalmışlıktır. Projelerimize şimdiden başladık." 

Emin Balkan, izdihamın yaşandığı oldukça yoğun geçen Genel Kurul sonucunda Eş Başkan Adaylığını ortaya koyan Kader Özlem ve Hasan Öztürk'ü geride bırakarak BAL-GÖÇ Genel Başkanı seçildi.