BBP'den MÜSİAD'a ziyaret

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi İş Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı  ve beraberindeki heyet MÜSİAD Başkanı Nihat Alpay ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ekrem  Alfatlı,ziyarette pandeminin son dönemdeki ülkeye etkisinden bahsederek, ülkemizde de  her geçen gün hayat pahalılığının artması, enflasyon, işsizlik ve ekonomik sıkıntıların yanısıra özellikle büyüme rakamlarının ve ihracattaki artışın da olumlu gelişmeler olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Önümüzdeki süreçte özellikle  istihdamın arttırılması için üretimin önündeki başta tedarik sorunu ve maliyetlerin düşürülmesi için  devletin  tüm üreticilere, çiftçiye, besiciye, esnafa, dar gelirli vatandaşlara ve kısaca pandemide mağdur olan her kesime destek verilmesini isteyen Alfatlı, "Milli birlik ve beraberliğimiz için, tüm siyasi partilerin  bu mücedelede  bir ve beraber olması gerekiyor" dedi.
Siyaset dilinin , özellikle muhalefet tarafından her geçen gün daha da sertleştiğini, bunun topluma ve ülkeye fayda getirmeyeceğini söyleyen. Alfatlı,”Büyük Birlik Partisi olarak , her daim yapıcı yol gösterici muhalefet anlayışı ile 85 milyon vatandaşımıza katkı ve fayda sağlamaya çalışıyoruz. Bunun için de Genel Merkezimiz ve tüm teşkilatlarımız büyük bir gayret ve özveri ile çalışıyorlar ve vatandaşlarımız ile buluşuyorlar” diye konuştu.
MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Alfatlı, ”BBP olarak üreten kim varsa yanındayız, sorunlarının çözüm noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız “ufadelerini kullandı.