Benzin fiyatları'nda İNDİRİM YOLDA!

TAKİP ET

Benzin fiyatlarına bu gece yarısı itibariyle indirim geliyor. Motorine üst üste iki gece yapılan zammın ardından şimdi de benzin fiyatlarına indirim geliyor. 30 lira sınırına dayanan benzin fiyatları 1 Temmuz gece yarısı itibariyle geçerli olacak indirimin ardından 25 lira seviyesine kadar gerileyecek.

Benzin fiyatlarına indirim geliyor. Motorin fiyatlarına üst üste gelen indirim sorası litresi 30 liraya yaklaşan benzin fiyatları 25 lira seviyesine gerileyecek. Öte yandan yalnız benzin değil LPG'de de bu gece yarısından itiraberen indirim bekleniyor. 
MOTORİNE İNDİRİM GELMİŞTİ
Geçtiğimiz haftalarda petrol fiyatındaki sert düşüş ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) döviz kararıyla birlikte 16 lira seviyelerine kadar gerilemesi sonrası 28 Haziran'ı 29 Haziran'a bağlayan gece yarısı ve 29 Haziran'ı 30 Haziran'a ağlayan gece yarısı olmak üzere üst üste iki defa zam geldi. 
28 Haziran gece yarısı 2,5 liralık indirim yapılırken 29 Haziran gece yarısı itibariyle geçerli olmak üzere 84 kuruş daha indirim yapıldı.
Benzin fiyatları son dakika: İNDİRİM YOLDA! Benzin fiyatları 25 liraya düşüyor - LPG Motorin ve Benzin fiyatları İstanbul , Ankara ve İzmir 1 Temmuz
BENZİN VE LPG'YE İNDİRİM GELİYOR
Motorinin ardından şimdi de benzin ve LPG fiyatlarına da indirim geliyor. İndirimin benzinde 2 lira 13 kuruş, LPG'de ise 1 lira 71 kuruş olması öngörülüyor
Habertürk