Hülya Avşar'dan güldüren gaf! Uzaktan eğitime uzaktan kumanda deyince...

TAKİP ET

Uzun bir aradan sonra dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanan şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Bebek'te objektiflere takıldı.

Koronavirüs pandemisinin kendisine mesleki anlamda bir şeyleri özlettiğini ifade eden Hülya Avşar, yapım şirketiyle anlaşmadan önce birçok kural ve istekte bulunduğu haberleri hakkında konuştu.

 

"LÜKSÜMDEN ÖDÜN VERMEM" 

 

Ünlü oyuncu, "İnsani kurallar. Onların dışında çalışmam çok zor. Dizide beklerken orada spor yapabilmem için küçük bir spor alanı kuralmasını istedim. Spordan vazgeçemiyorum, ne yapayım? Hamlaşmaktan korkuyorum. O yüzden böyle bir isteğim oldu" açıklamasını yaptı.

 

"Kendi lüksümden bu saatten sonra ödün vermeyeceğim" diyen 57 yaşındaki sanatçı, gazetecilerle röportaj yaptığı sırada büyük bir gafa imza attı.

 

UZAKTAN EĞİTİME 'UZAKTAN KUMANDA' DEDİ 

 

Avşar'ın, kızı Zehra Çilingiroğlu'nun uzaktan eğitim alacağını söylemek isterken "Uzaktan kumanda" demesi, herkesi kahkahaya boğdu.

 

"TEK KONSANTRASYONUM DİZİ" 

 

Dört yıllık aradan sonra setlere dönmeye hazırlanan şarkıcı, geçtiğimzi günlerde okuma provasından geldiğini belirterek, "Nasip olursa ocak ayının ilk haftası sete çıkıyoruz" demişti.

 

Yeni projesinin heyecanını yaşadığı fark edilen Avşar, "Dizi projesi ile birlikte 2021'de yeni bir single veya bir albüm olacak mı?" sorusuna, "Hayır şimdilik tek konsantrasyonum dizi, onun dışında başka bir proje yok" yanıtını vermişti.