İnegöl Belediyesi'nden orman yangınlarına destek

TAKİP ET

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, orman yangınlarına müdahale için belediye ekiplerinin seferber edildiğini duyurdu.

Başkan Taban, yangın bölgesine su tankeri ve destek ekibi gönderildiğini belirterek, "Orman yangınlarına müdahale etmek üzere İnegöl Belediyesi olarak su tankeri ve destek ekibimizi bölgeye gönderdik" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İnegöl Belediyesi Başkanı Alper Taban sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Orman yangınlarına müdahale 1/3 etmek üzere İnegöl Belediyesi olarak su tankeri ve destek ekibimizi bölgeye gönderdik.

Akşam saatlerinde şehrimizde kül ve dumanların hissedildiği görüldü. Çok şükür ki İnegöl'de herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.

Yangınların bir an önce kontrol altına alınarak son bulmasını temenni ediyoruz. Müdahale sırasında şehit olan 11 orman İşçimize Allah'tan rahmet, sahada cansiperane mücadele eden tüm ekiplere de güç ve kuvvet diliyoruz."