İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği'nde Ramiz Yiğit dönemi

TAKİP ET

İnegölde önce ''İnegöllüler Platformu'' olarak çalışmalarına başlayan  daha sonra  2021 yılında Sabri Yalın'ın kurucu başkanlığını yaptığı İnegöl Kent Gönnüllüleri derneğinin ilk genel kurul toplantısı İnegöl Ticaret ve Sanayi  Odası konferans salonunda yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Başkanlığa Ramiz Yiğit getirildi.

Kongreye İnegöl Belediye Başkan yardımcısı Oğuzhan Uslu,  ile siyasi parti temsilcileri, Dernek ve Oda temsilcileri katıldılar.

48 üyesi bulunan İnegöl Kent Gönüllüleri Derneginin ilk genel kurul toplantısında Divan başkanlığını Mehmet Baştürk, üyeliklerini de Erol Baştürk  ile Sabri Ürpermez yaptı.
Tek liste ile girilen seçimlerde İnegöl Kent Gönüllüleri Derneğinin yeni yönetimi  şu isimlerden oluştu.
Yönetim Kurulu ; Ramiz Yiğit, Cihat Şengün, Müfide karaduman, Ayşe Ortakçı Kılcıgil, İlknur Akıncı, NuranTemiz, Özlem Çelik, Şükrü Kelebek, Kemal Aygen, Abdullah Ezim, Sinan Unuak
Denetleme Kurulu ; Meehmet Baştürk, Erdoğan Kızmaz, Yavuz Uğurdağ