İYİ Parti Bursa İl Başkanı belli oldu

TAKİP ET

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı'nın 3. Olağan İl Kongresi Merinos AKKM'de yapıldı.İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'nun yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından başkanlık için yarışan Mehmet Hasanoğlu, 661 delegeden en çok oyu alarak İYİ Parti Bursa İl Başkanı oldu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın 3. Olağan İl Kongresine, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Erdoğan, Nilüfer Belediye. Başkanı Turgay Erdem, CHP Bursa İl Başkanı Av. Turgut Özkan, DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Karacabey Belediyesi tarafından tapulu arazilerine el konulduğu iddia eden Hürriyet köylüleri ve Bursa Staj ve Çıraklık Mağdurları ve çok sayıda İYİ Partili vatandaş katıldı.

ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞTİ

Üçüncü aday olarak ismi açıklanan Erdinç Ceyhan dün akşam saatlerinde adaylıktan çekildiğini duyurdu.Merinos AKKM’de gerçekleştirilen 3. Olağan kongrede mali raporların sunulması ve siyasi açıklamaların ardından seçim yapıldı.

YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Resmi olmayan sonuçlara göre, geçerli 563 oyun 387’sini alan Mehmet Hasanoğlu İYİ Parti Bursa İl Başkanı olurken, Yüksel Ceylan ise 176 oyda kaldı.