Kemal Ataç hakkını Helal etmeden bırakıyor

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Yıldırım ilçe kongresi başladı. İki adayın yarıştığı kongrede konuşmalar tamamlandı ve seçimlere geçildi. 

Koltuğu, yeni seçilecek olan isme bırakacak olan Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, konuşmak için kürsüye çıktığında sert sözler kullandı.
Ataç’ın en sert söylemi, ekip arkadaşlarıyla birlikte yaptığı çalışmaları karalamak için kampanya yapanlara ‘Hakkımı helal etmiyorum” demesi oldu. 
Ataç’ın sözlerinden işte bazı satır başları:
“2019 Mayıs ayında atama yolu ile başladığım ilçe başkanlığıma 2020 yılında delegelerimizin oylarıyla seçilerek yönetime gelmiş bulunuyoruz. Bu süreçte 3 bin 200 üyeye ulaştık. 69 mahallede sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. Muhtarlarımızı defalarca ziyaret ettik, sorunları meclise taşıdık. Esnaflarımızı ziyaret ederek sesleri olduk. Çeşitli konularda basın açıklaması yaptık. 50 bin ev ziyaretleri kapsamında 7bin 550 ev ziyaret edildi. Üye sayımız artarken Yıldırım gibi zor bir bölgede oy oranımızı 2'ye katladık. Yüzde 18'lerde olan oy oranımızda Yıldırım teşkilatının emeğini yok sayanları Allah'a havale ediyorum.”

Ataç, Yıldırım’ı ikiye bölmek isteyenler olduğuna da vurgu yaptığı sözlerini şöyle tamamladı:
“Herşey güllük gülistanlık değildi. Kendi içimizde beraber yol yürüdüğümüz bazılarının Yıldırım'ı ikiye bölmeye çalışmalarıyla uğraştık. Unutulmamalıdır ki İYİ Parti'nin birlik ve beraberlik ruhunu zedelediler. Arkamızdan imza toplayanlar, karalama yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Annesiyle delege seçimlerinde oy kullanmaya gelen bir genç kardeşimizin il yöneticisi tarafından darp edilmesini unutmayacağım. Sosyal medyada bizleri itibarsızlaştırma yoluna gidenleri Allah'a havale ediyorum. Tek bir amacım vardı. Genel başkanımıza layık olmak ve partime iyi hizmet etmek. Buradan ilan ediyorum. Hiç  bir göreve talip değilim. Ayrışmalara maruz kaldık. Parası yok dediler ama gerçekleri görmediler. İYİ Parti Yıldırım'ın kimseye borcu yoktur. Bu iş para değil gönül işidir. Yapılan seçimde adaylarımıza başarılar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde el ele çıkılsın.”

Kongrede başkanlığa aday 2 isim var. Güven Turan ve Serkan Beklen.