MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik fotoğrafı bakın kime benzetildi

TAKİP ET

TV8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye' adlı yarışmada jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Son olarak gençlik fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şefi gören gözlerine inanamadı.

'MasterChef Türkiye 2020' geçtiğimiz haftalarda final yaptı. Ancak agresif tavırları ve kendine has üslubuyla Mehmet Şef, paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

 



 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Mehmet Yalçınkaya'nın takipçi sayısı her geçen gün artıyor.

 

GENÇLİK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI 



Instagram hesabında bir milyonu aşkın takipçisi bulunan Mehmet Şef, son olarak gençlik fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

 



 

Mehmet Yalçınkaya, gönderisine, 'Hey gidi günler. Hey gidi günler diyenler kimler?' notunu ekledi. Ünlü şefin paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Bir sosyal medya kullanıcısı "Bu ne şefim resmen evrim geçirmişsiniz" yorumunda bulundu. Şefin gençliğindeki bıyıklı hali, ünlü türkücü Latif Doğan'a benzetildi.

 



 

ÇOCUKLUK POZUNA BEĞENİ YAĞMIŞTI 



Öte yandan Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz aylarda da çocukluk fotoğrafı yayınlamıştı. Ünlü şef, 1980'lerde çekilen pozunu "Hayvan sevgimiz" notuyla paylaşarak; takipçilerine "iyi geceler dilemişti.

 



 

Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Şef, MasterChef'in final yapmasının ardından 'MasterChef Junior' yarışması ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.