Şeyma Subaşı üstsüz pozunu paylaştı

TAKİP ET

Miami'de ev aldıktan sonra ülkeye dönmeyen Şeyma Subaşı, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Miami ve Karayipler'de tatil yapan Subaşı, üstünü deniz kabuklarıyla kapatarak bir poz verdi.

Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile yeni bir aşka yelken açan Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

 



 

Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Subaşı Dominik, Karayipler ve Miami hattında günlerini geçiriyor. Sık sık paylaşım yapan Subaşı bu defa üstsüz bir fotoğrafını paylaştı.

 

Subaşı'nın ellerindeki deniz kabuklarıyla verdiği poz binlerce beğeni ve yorum aldı. Geçtiğimiz hafta Karayipler'de tatil yapan Şeyma Subaşı lüks teknede çekilen bikinili pozlarını da Instagram'dan paylaşmıştı.

 



 

Subaşı'nın "Karayip Denizi" notuyla yaptığı fotoğraflarına hayranları beğeni yağdırmıştı.

 

Yaklaşık 10 gündür Amerika'nın Florida eyaletindeki Key Largo adasında tatil yapan Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Al Saloussi'ye kavuştu.

 



 

"SENİ ŞİMDİDEN ÖZLEDİM"



Mohammed Al Saloussi, sevgilisinin birkaç gün önce "Seni şimdiden özledim, Mohammed'im..." notuyla yaptığı paylaşımına kayıtsız kalmadı.

 

SEVGİLİSİNE KAVUŞTU



Önceki gün bir araya gelen aşıklar, birlikte Amerikan futbolu izledi. Subaşı, sevgilisine sarılırken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

 



 

YENİ AŞKINI BÖYLE DUYURMUŞTU



Şeyma Subaşı, 1.5 yıl birlikte olduğu İtalyan DJ Guido Senia'dan geçen yaz ayrılmıştı. Uzun süredir Miami'de tatil yapan sosyal medya fenomeni, 4 Ocak tarihinde yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

ADI CHLOE İLE ANILMIŞTI 



Öte yandan Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olan, aynı zamanda yapımcılık ve DJ'lik de yapan Mohammed Al Saloussi'nin adı iki yıl önce İrlandalı model Chloe Loughnan ile anılmıştı.